DRŽAO MU JE GLAVU IZNAD VODE: HRABRI PAS je skočio u bazen i SPASIO DETE OD DAVLJENJA (VIDEO)

Zanimljivosti

Patriša Drauč iz sela Marselus u državi Mičigen, jednog dana je sređivala baštu, dok joj je društvo pravio sin Stenli, koji je imao 14 meseci. Patriša je samo na nekoliko sekundi otišla do garaže da uzme alat koji joj je zatrebao, ali je to bilo dovoljno da se dogodi najgora noćna mora – dete je nestalo iz dvorišta! Dok je uspaničeno trčala oko kuće, a onda ušla u kuću pa opet izašla, primetila je da je Stenli na korak od bazena. Vrisnula je, a istog trena – Stenli je već bio u vodi!

Potrčala je koliko je noge nose, ali je bila 30ak metara daleko… Kad je stigla, detetu su usta već bila plava i nije bilo pri svesti. Njegovo telo je plutalo, a ona je uskočila u bazen i kada ga je uzela, ugledala je ispod njega njihovog psa Bira, labradora, koji nije dozvoljavao da Stenli potone i gurao je glavom njegovu glavu, da bi bila iznad vode!

Ovaj hrabri i divni pas je video šta će se destiti i doleteo iz kuće do bazena, kako bi odmah reagovao. On je se sve vreme borio svim silama da dečak ne potone i glavom, ali i celim telom, ga je pridržavao. Toliko se mučio da nije imao vremena da laje! Kao da je znao da su u pitanju sekunde koje će odlučiti da li će dečak živeti ili ne…

Žena je uzela dete u naručje i uspaničeno odjurila da zatraži hitnu pomoć. Zahvaljujući ovom psu i njegovoj brzoj reakciji, kao i njegovoj neverovatnoj domišljatosti – pluća malenog Stenlija nisu bila previše napunjena vodom, tako da je uspeo da preživi. Pogledajte i potresnu ispovest majke, koja je podelila ovaj događaj sa celim svetom, objašnjavajući koliko su psi nezamenljivi i više nego dragoceni prijatelji!

Bravo hrabri i pametni psu Bira! Podelite ovu neverovatnu priču, jer se malo piše i govori o neverovatnim životinjama i tome koliko nam zapravo znače.

djole.dog