OVO JE LJUBAVNICA KOJU JE SILVANA PRETUKLA: ZATEKLA MUŽA SA DRUGOM ŽENOM U KOLIMA, PA JOJ SLOMILA DVA PRŠLJENA

Zanimljivosti

OVO JE LJUBAVNICA KOJU JE SILVANA PRETUKLA: ZATEKLA MUŽA SA DRUGOM ŽENOM U KOLIMA, PA JOJ SLOMILA DVA PRŠLJENA

Pjevačica Silvana Armenulić svojevremeno je punila naslovnice zbog svog burnog privatnog života Zabilježena je i situacija u kojoj se pokojna pjevačica lično obračunala sa tadašnjom ljubavnicom njenog supruga. Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanijela teške tjelesne povrede, a sada se na društvenim mrežama šeruje isječak iz novina koji sadrži i fotografiju Leposave. Početkom ljeta 1971. godine objelodanjeno je da je Silvana Armenulić istukla suparnicu i da je pokrenut krivični postupak protiv nje. Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanijela teške tjelesne povrede.

Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vrijeme, a zatim naletjela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je ‘propustila kroz ruke’ da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme, od kojih se i danas liječi – pisalo se tada.

-Ne volim da spominjem ime te žene koja pokušava da se reklamira napadajući mene. Zar joj nije dosta što je tri i po godine ulazila u moju kuću. Ja na koncert, ona u stan. Htjela je i dijete da mi uzme – govorila je Silvana.

I Leposava je jednom prilikom ispričala kako su joj nanijete tjelesne povrede.

-Vraćala sam se sa Radmilom sa mog rođendana. Kad smo stigli pred moju kuću, izletio je Zlatan Ilić da nas obavjesti da Silvana čeka od 11 sati i da će me ubiti. Radmilo je okrenuo kola i pošao u Dubljansku ulicu gdje stanuje Ilić. Tamo smo se našli sve troje. Poslije dogovora odlučili smo se da ipak pođem na spavanje u svoj stan. Baš pred kućom iznenada je iskrsnuo Silvanin “kapri” i blago nas udario. Radmilo je izletio iz auta da vidi šta se dogodilo. Silvana je furiozno istrčala, sva vrata izuzev onih pored volana bila su zaključana. Silvana je upala u automobil baš kroz ta vrata. Vrisnula je da će mi iskopati oči. Okrenula sam glavu i stavila ruku preko očiju. Druga ruka mi je bila čvrsto stegnuta . Zlatan Ilić je mislio da je to Silvanina ruka i čvrsto je držao. Ona me je vukla za kosu. Radmilo je počeo da je izvlači iz kola. Nije me puštala. Radmila je vukao Pera Milenković. Trajalo je to nekoliko minuta. Svi su bili na meni.

Sutradan u bolnici “Dragiša Mišović” Leposava Jankov je dobila uvjerenje o teškim tjelesnim povredama, tačnije o povredi dva vratna pršljena. hayat.ba