Starija susjeda je prijavila majku policiji zbog bebinog plača 🙁

Region

Majka u problemu zbog starije susjede: Baka me prijavila policiji, smeta joj bebin plač!

Susjeda je zvala i policiju zbog remećenja reda i mira.

Majka iz Srbije na velikim mukama jer joj starija susjeda zadaje glavobolje zašto što joj smeta bebin plač!

Koliko je starica ljuta govori i činjenica da je ovu majku prijavila policiji jer je beba plakala.

Ova majka je očajna i obratila se korisnicima društvenih mreža za savjet.

“Skoro smo kupili stan i uselili se u njega. Imam malu bebu od nekoliko mjeseci koja je u fazi izbijanja zubića i stalno plače što smeta susjedi. Ona je starija žena, vidi se da je dosta istrošena. Požalila se upravniku zgrade, na što mi je on rekao da samo pokušam smiriti bebu i ne obraćati pažnju na nju jer je i ranije stvarala probleme stanarima”, napisala je ova majka u grupi “Pravna pitanja”.

Ipak, dodala je da baka ne miruje.

“Zvala je i policiju zbog remećenja reda i mira, rekla im je da stalno dižemo buku pa mora piti tablete za smirenje, prijeti da će nas istjerati odatle, čak sam joj par puta našli smeće ispred ulaznih vrata. Kada sam joj to rekla, optužila me da lažem i vrijeđala me”, navela je.

Kaže da je i suprug pokušao razgovarati s njom, ali da joj je sve gore.

“Osim bebinog plača, ne pravimo nikakvu buku, u fazi smo renoviranja, ali tada poštujemo kućni red i nitko se od stanara ne buni osim nje, a ja stvarno ne mogu maloj bebi objasniti da ona treba šutjeti i nikada ne zaplakati zbog čangrizave susjede. Znam da me ona ne može iseliti iz vlastitog stana, ali mi njeno ponašanje više ide na živce. Što mi je činiti da je skinem s glave?”, tražila je savjet.

Korisnici su je savjetovali da prijavi baku za uznemiravanje i prijetnje te da će se smiriti kada joj policija pokuca na vrata. novizivot.net