BAREM JE ORIGINALAN / Šef “oprao” radnika zbog bizarnog izgovora za nedolazak na posao: ‘Djevojka mi nije oprala čarape’

Zanimljivosti

BAREM JE ORIGINALAN / Šef “oprao” radnika zbog bizarnog izgovora za nedolazak na posao: ‘Djevojka mi nije oprala čarape’

Šefovi se u svojoj karijeri zaista naslušaju svakakvih izgovora za izostanak s posla, no jedan Britanac odveo je tu igru na sasvim drugu razinu svojom bizarnom izlikom.

Naime, Ken Moore iz Bristola dobio je poruku od svog radnika u kojoj mu je napisao da neće doći na posao jer mu djevojka nije oprala čarape. Dodao je i kako mu čizme imaju velike rupe, kratko se ispričao i informirao šefa da su mu ključevi kombija u kutiji.

“Ne mogu doći danas, ne mogu naći nijedne jeb*ne čarape. Nije oprala jeb*no ništa pa ne mogu ništa nositi ništa jer mi čizme imaju ogromne rupe. Oprosti, prijatelju. Ključevi kombija su u kutiji”, poručio je ležerno radnik.

Vlasnik tvrtke za postavljanje skela nije mogao sakriti svoj bijes i odgovorio je radniku da bi ga drugi šef smjesta otpustio. Međutim, uvažio je njegov bizarni izgovor i poručio mu da se vide sutradan.

Ken je nesvakidašnju poruku objavio na društvenim mrežama. Objava je u kratkom roku postala viralni hit, a korisnici su bili zabavljeni i šokirani drskošću skelara.

“Nije mogao kupiti čarape na putu do posla?”, “Zašto mu samo nisi posudio par?”, “Trebao si u se pojaviti na kućnom pragu s čarapama”, samo su neki od komentara, prenosi net.hr. haber.ba