Nakon što mu je platila kiriju za godinu dana, Marija Šerifović pronašla i posao Mustafi iz Zenice

Region

Marija je nedavno posetila Mustafu i tom prilikom je otkrila da mu je platila mesečnu kiriju kao i obroke

Nakon što se ekipa Telegrafa uputila u njegov grad i odradila kratku reportažu, lepe vesti u život mladog Mustafe samo se nižu.

Posetila ga je Marija, platila mu kiriju za godinu dana unapred, platila obroke, a sada je objavila na društvenoj mreži Instagram da mu je našla i posao!

Marija nije precizirala o čemu se radi, a na spornoj fotografiji se vidi da Mustafa potpisuje nešto što liči na ugovor, a verujemo da osmeh nije skidao sa lica.

– Mustafa od danas ima i posao! Misija uspešna! – napisala je Marija na pomenutoj mreži.

Podsetimo, ovaj talentovani mladić ostao je bez roditelja sa sedam godina. Otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a malo nakon toga mu je ubijena majka, od tada se sam bori za život.

Mustafa živi u malom, iznajmljenom stanu u gradiću u Bosni, koji je na kratko morao da napusti, jer nije imao dovoljno novca da ga plaća, pa je sedam dana živeo na ulici, u šatoru ispod mosta.

Loše vreme i obilne padavine u proteklom periodu, sprečavale su ga da peva i zaradi, a sada, kada se njegova priča proširila, pomoć je počela da stiže sa svih strana, pa se Hrustić vratio u stari stan.

(Telegraf.rs)