Dirljivo: Mustafa iz Zenice, koji je živeo pod mostom, ne skida leptir mašnu koju smo mu poklonili

Region

Mustafi je bila velika želja da ima – leptir mašnu

Priča uličnog pevača Mustafe Hrustića (24) iz Zenice, potresla je mnoge, a narod je za nju čuo kada je pevačica Marija Šerifović objavila da želi da mu pomogne i obezbedi mu dom

Ovaj talentovani mladić ostao je bez roditelja sa sedam godina. Otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a malo nakon toga mu je ubijena majka, od tada se sam bori za život.

Mustafa živi u malom, iznajmljenom stanu u gradiću u Bosni, koji je na kratko morao da napusti, jer nije imao dovoljno novca da ga plaća, pa je ostao na ulici i živeo u šatoru, ispod mosta.

Nakon ovog saznanja, ekipa Telegrafa uputila se ka bosanskom gradu, kako bismo se upoznali sa Mustafom, a usput smo mu priredili i malo iznenađenje.

U prvom intervjuu, koji je dao za Srećka Stipovića, Mustafa je otkrio da bi voleo da se prijavi za “Zvezde Granda”, ali smatra da za to nema uslove.

– Tu treba imati novca. Mogu ja da se prijavim na takmičenje “Zvezde Granda”, ali ne mogu sa 10 maraka da se obučem, sredim… Nemam ni leptir mašnu – istakao je Mustafa Hrustić, što nam je ostalo u pamćenju, pa smo mu tom prilikom odneli leptir mašnu, uz brojne druge poklone.

Ovaj gest raspametio je uličnog pevača, pa je već u sledećem intervjuu, koji je dao nekoliko dana nakon našeg razgovora, Mustafa stavio svoju novu leptir mašnu, koju smo mu poklonili uz želju da donese sreću.

Inače, nakon nas, Mustafu je, po obećanju, posetila i zvezda Marija Šerifović, koja je pevača iznenadila i uplatila mu stanarinu za narednih godinu dana i tri obroka u restoranu, da ima da jede svaki dan.

Tom prilikom, ona ga je zamolila da ostane pošten i pronađe posao.

– Danas grlo radi, sutra ne radi – poručila mu je ona i posavetovala ga i zamolila da se negde zaposli.

(Telegraf.rs)