Danijela Martinović prva je prošetala najnoviju haljinu koja tek dolazi u prodaju

Showbizz

Završila je još jedna sezona jedne od najgledaniji TV emisija, HRT-ov show Zvijezde pjevaju. Danijela Martinović zablistala je u kreaciji Aleksandre Dojčinović i haljini iz prestižne kolekcije Mugler x H&M.

Na Hrvatskoj radioteleviziji završila je dvanaesta sezona fantastične emisije Zvijezde pjevaju. Ova je sezona započela u ožujku, a osam parova borilo se za naklonost publike i žirija u kojem su sjedili Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

Dama koja je iz tjedna u tjedan uzimala svu pažnju TV spektakla bila je jedna od naših najpoznatijih pjevačica, Danijela Martinović.

Za cjelokupan izgled svake subote Danijela Martinović je svoje povjerenje poklonila Barbari Repe, dobro poznatoj i hvaljenoj stilistici koja je zaslužna za neke od najljepših stylinga u tiskanim medijima, ali i na televiziji.

Barbara Repe pobrinula se da Danijela Martinović svake subote blista u komadima koji ostavljaju snažan dojam.

Danijela Martinović obilježila je finale
Apsolutno ništa nije prepušteno slučaju stoga je Barbara Repe za finalnu emisiju inspiraciju potražila u atelieru Aleksandre Dojčinović i novoj kolekciji.

Prugasta retro haljina s potpisom Aleksandre Dojčinović u neobičnoj kombinaciji boja sjajno odgovara Danijelinoj kosi i tenu, te pristaje njezinoj osobnosti. Cijeli look upotpunjen je ZARA naušnicama s motivom cvijeća, te platformama srebrne boje.

Mugler x H&M haljinu premijerno nosi Danijela Martinović
Da finale bude posebno, Danijela Martinović se tijekom emisije presvukla u još jednu kreaciju. Drugi odabir Barbare Repe bila je haljina nastala u suradnji modnog brenda Mugler x H&M koja u trgovine stiže idući tjedan.

Crna plišana haljina podsjeća na stare Muglerove kreacije te je perfektnog kroja koji Danijeli stoji kao saliven. Haljinu dodatno ističu zanimljivi šiljasti detalji koji laskaju Danijelinoj figuri. Look je upotpunjen s Högl lakiranim stiletto potpeticama te naušnicama iz istoimene Mugler x H&M kolekcije.

hellomagazin.hr