Andrija Milošević odrastao u teškom SIROMAŠTVU! Čuvao ovce, nije imao novac ni za DUKS

Showbizz

Andrija Milošević odrastao u teškom SIROMAŠTVU! Čuvao ovce, nije imao novac ni za DUKS

Glumac Andrija Milošević već sa 16 godina borio se da doprinese bolji život sebi i svojoj porodici. Detinjstvo je proveo u rodnom Nikšiću, a nakon srednje škole i fakulteta put ga je doveo u Beograd.

– Prvi razred srednje škole sam završio u Podgorici, a na početku druge sam upisao fakultet. Počeo sam da radim sa 16 godina. Imam 25 godina radnog staža. Od početka sam imao želju da privređujem, radim i da se osamostalim – naveo je Andrija u “Sceniranju” na Kurir televiziji.

Kao i za većinu, period devedesetih je bio težak i za njegovu porodicu.

– Meni je majka skupljala šest meseci 30 maraka da mi kupi duksericu. Ali nije bilo tragično. Nisam toliko žudeo za materijalnim. Svidi ti se nešto kao detetu a nemaš za to uslove. Bila je inflascija i rat. Uspeli smo, otišli smo dalje – istakao je Andrija.

Velika prekretnica u životu, bio je dolazak u Beograd.

– Moj dolazak u Beograd je bio nešto normalno, tada smo bili i jedna država. Ništa nije bilo strašno doći u Beograd, posebno ako si talentovan pa te vole – rekao je Andrija.

Milošević je imao čast i privilegiju da igra i uči od velikih imena jugoslovenskog glumišta.

– Znao sam sve naše glumce. Sa 80 odsto njih sam već igrao do svoje dvadesete godine. Od 16. do 20. godine sam igrao skoro sa svim najvećim jugoslovenskim glumcima – rekao je Anrdija.

Glumac je rekao da je do današnje pozicije došao zahvaljujući ranom početku i velikom radu. Na selu je i ovce čuvao.

(Kurir.rs)