JA BIH POBEDILA DA NISAM IZBAČENA: Anđela Progovorila O Finalu Zadruge – “Drago Mi Je Da Narod Više Ne Pada Na Žrtve”

Showbizz

JA BIH POBEDILA DA NISAM IZBAČENA: Anđela progovorila o finalu Zadruge – “Drago mi je da narod više ne pada na žrtve”

Anđela Đuričić otkrila da se raduje zbog pobede Aleksandre Nikolić, ali i činjenica da 50.000 evra nije odnela Ana Ćurčić! Anđela Đuričić , nekadašnja učesnica Zadruge 6 iz koje je izbačena pred sam kraj zbog pesničenja Maje Marinković, oglasila se posle superfinala rijalitija i ponovo pecnula Anu Ćurčić.

Anđela je istakla da veruje da bi ona bila pobednica da nije diskvalifikovana zbog nasičničkog ponašanja.

“Drago mi je baš. Aleksandra i ja smo u dobrim odnosima, nekako, priželjkivala sam da ona bude pobednik, ona ili Filip Car jer sam u jako dobrim odnosima sa oboma, tako da, drago mi je”.

Anđela je diskvalifikovana nakon fizičkog nasrtaja na Maju Marinković, a sada je otkrila kako bi reagovala kada bi se suočila sa bivšom devojkom Zvezdana Slavnića, sa kojom ju je prevario.

“Pa nemam potrebu ništa da kažem. Zadržala bih se na tome šta je bilo tamo, bilo je, ne bih promenila ništa ni što se tiče tog mog postupka, ali i ne bih ni dalje nastavljala taj sukob. Svako ko odgleda tu situaciju, može da shvati iz prizme normalnog čoveka da to nema veza sa nikakvom ženskom ljubomorom, već da su to neke stvari u koje se ne bi trebalo nikada zalaziti, tako da se zbog toga sve to desilo”, rekla je Anđela.

Anđela se dotakla i Zvezdanove bivše supruge, Ane Ćurčić i naglasila da joj je drago što ona nije osvojila prvo mesto.

“Neću puno komentarisati jer znam da ljudi nažalost čekaju samo da se uhvate za nešto da bi rekli, ‘aha, Anđela je to i to rekla’, pravda je ovoga puta zadovoljena, što se mene tiče. Narod je glasao onako kako je trebao, konačno ne padaju više na žrtve”. (MONDO, Hajp)