Medicinska sestra otkrila da joj je beba koju je spasila u “čudesnom” porodu sada snaha

Zanimljivosti

Medicinska sestra slučajno je otkrila da joj je beba koju je spasila u “čudesnom” porodu sada snaha.

Sve je počelo kada je Kelseyina mama, Stacy, rađala u bolnici Lakeview Hospital u Bountifulu, Utah. Već je bila majka dvoje djece, ali imala je neke brige.

“Kelsey je moje treće dijete, pa sam bila jako nervozna jer nismo očekivali da ćemo tako brzo dobiti treće”, rekla je Stacy za KSL. “Bila sam stvarno shrvana i zabrinuta kako ćemo podnijeti još jedno dijete.”

Međutim, medicinska sestra Mary Ann West uputila ju je nekoliko riječi ohrabrenja.

“Medicinska sestra koja je bila na dužnosti rekla je da će sve biti u redu i da je ona zaposlena mama troje djece”, prisjetila se Stacy. Rekla je: “‘Hej, gledaj, bit će sve u redu.’ Pričala mi je cijelu noć o tom malom dječaku kojeg je tada rodila i stvarno smo se povezale.”

Komplikacije na porodu
Nažalost, komplikacije su nastale dok je Stacy bila na porodu. Mary Ann je otkrila da je majka patila od neobičnog stanja koje je moglo ubiti i majku i dijete. Srećom, obje su preživjele.

“Sjetila sam se tog poroda jer nikada nisam doživjela takve trudove, ni prije ni poslije”, rekla je medicinska sestra Mary Ann. “Ona je stvarno čudo!”

Godinama kasnije Kelsey Poll upoznala je ljubav svog života radeći u banci. Ubrzo su ona i njezin partner, Tyler West, planirali svoje vjenčanje i upoznali svoje obitelji. Igrom slučaja, Tylerova mama je bila medicinska sestra Mary Ann West.

“Kada je Mary Ann rekla da radi u Lakeviewu, stvarno sam se pitala je li ona medicinska sestra koja je porodila Kelsey”, ispričala je majka Stacy. “Izgledala je poznato, ali nisam bila sigurna je li to ona ili nije.”

Istina je došla na vidjelo kada su mladenci počeli pregledavati stare fotografije. U jednom su albumu bile fotografije iz bolnice kada se Kelsey rodila – uključujući i sliku medicinske sestre koja ju je donijela na svijet. Stacy je rekla svom budućem zetu: “Ova sliči tvojoj mami. Je li to tvoja mama?”

Zatim su provjerili potpis na rodnom listu. Bio je to nepogrešivo rukopis Mary Ann. Dvije obitelji bile su presretne kada su otkrile njihovu povezanost, no Kelsey je bila posebno oduševljena.

“To je bila jedna od onih stvari koja mi je potvrdila da je Tyler netko s kim želim biti do kraja života, a također me učinila bližom njegovoj mami i njegovoj obitelji”, rekla je Kelsey.

novizivot.net