U njemu je pronašla zaštitu i ljubav: Ovo je muž ćerke Goce Božinovske za kog se tajno udala pre 8 godina

Region

Jelena se udala u 2016. godine za dugogodišnjeg partnera

Nekadašnja učesnica “Zvezde Granda” i ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković, ne eksponira se mnogo u javnosti, a o detaljima svog privatnog života retko i govori.

Ona se 2016. godine udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića u strogoj tajnosti samo u prisustvu kumova u Valjevu.

Ubrzo nakon što se pojavila ova vest, oglasila se njena mama Goca Božinovska i nije potvrdila da su se venčali, ali je zet ubrzo demantovao taštu i potvrdio pisanja medija.

– Naravno da smo venčani. To je nešto između njih dve, ne znam šta bih vam rekao. Možda je Goca tako reagovala jer je mislila da je to privatna stvar – rekao je tada Aleksandar.

Jelena i Aleksandar su skladan par koji je duži niz godina uživa u ljubavi, a svoje gnezdo su svili u Valjevu, te po potrebi samo dolaze u prestonicu.

Podsetimo, Jelena, ćerka pevačice Goce Božinovske, dala je otvorenu ispovest u kojoj je prvi put javno iznela detalje svog odrastanja i detinjstva.

Ono o čemu većina ljudi ništa nije znala jeste prvenstveno činjenica da je Jelena kao bebea od tri meseca ostavljena kod bake, da majku mesecima nije viđala, kao ni oca, pošto su oni zasnovali nove porodice i nju “ostavili po strani”.

Jelena se oglasila za Telegraf nakon što je u jednoj emisiji u suzama pričala o svom detinjstvu i otkrila na šta je tačno mislila, kada je izjavila da “ne bi bilo dobro kada bi iznela dublje stvari” u javnost.

Ekipa je kontaktirala Jeleninog oca, Radeta Vučkovića, a potom i majku Gocu Božinovsku, koja nam je rekla da se čula sa Jelenom.

– Naravno da smo se čule. Čujemo se 300 puta dnevno. Ona nije htela da spominje deku, ali sve ima svoju težinu. Ja je razumem, to nju boli, ja sam tako provela detinjstvo – kaže nam Goca, pa otkriva na šta je Jelena mislila kada je rekla da nije smela da se žali na to što doživljava:

– Ona je to više tako izgovorila, mislila je na deku, on je bio tako… prek čovek.

– On kad je bio trezan, za nju je bio najbolji na svetu, mnogo ga je volela. Ja sam to nekad i provukla da je on maltretirao njenu babu, ali to je zato što mu je ona krila alkohol…i onda je moja majka tako znala da uzme Jelenu i odvede je kod komšinice, dok deda ne zaspi…i ona to pamti…deca sve upijaju…Nije mogao bez litre dnevno…a kad je trezan, druga osoba, stvarno najbolji na svetu – govori Goca iskreno za naš portal, pa otkriva jedan detalj koji jasno pokazuje koliko je Jelena bila vezana za baku:

– Jelena je bila mnogo vezana za baku, mnogo ju je bolelo kad je preminula, mislila je da će da živi 100 godina, doživela je 90. Ona joj i dan danas održava grob, odnese joj sveže cveže, čak joj odnese i lekove koje je pila, toliko ju je volela. Nikada je neće prežaliti. Jedva smo je nekako ubedili da se vrati kući u osmom razredu, ne bi li školu završila.

– Moja sestričina Žaklina je takođe volela moju majku. Žaklina je tada živela sa nama par meseci, tada smo i baku ubedili da dođe i tako su Jelena i moja sestričina završile srednju školu. Jelena je zaista živela savršen život, godišnji odmori, mora, putovanja… I sad zaplače za Šijanom… – zaključuje Božinovska za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)