Pronašao veću sumu novca i uradio jedino što je mogao: Svi se digli da nađu čoveka koji nema Fejsbuk

Region

“Niti u jednom trenutku nisam pomislio da novčanik ili novac zadržim za sebe”, rekao je Esmir

Esmir Mujkić iz Bosanske Krupe je danas u Hrvatskoj na autoputu pronašao veću svotu novca i vratio vlasniku, javlja GPMaljevac.com.

Naime, sve se dešavalo kad je Esmir iz Bosanske Krupe krenuo u Sloveniju gde inače radi. Na put je krenuo popodne jer radi treću smenu i stao je u Hrvatskoj da odmori na odmaralištu Lekenik koje se nalazi od Siska prema Zagrebu.

Nakon što se zaustavio ugledao je torbicu u kojoj je bila veća suma novca i dokumenti osobe koja se zove Boris. Esmir je uzeo stvari i ostavio na sledećoj benzinskoj stanici kod Zagreba.

Sve je uslikao i javio portalu GPMaljevac.com da objavi, kako bi se našao vlasnik i obavestio gde mu se nalaze novac i dokumenti.

Samo 15 minuta nakon objave vlasnik Boris je pronađen, mobilni telefon nije prestajao da mu zvoni, pošto su ga zvali svi koji su ga prepoznali.

Vlasnik se uputio na benzinsku gde je Esmir sve ostavio i preuzeo je svoj novac i dokumenta. Boris inače ne koristi Fejsbuk pa je putem porodice od portala GPMaljevac.com tražio Esmirov kontakt kako bi ga nazvao i zahvalio mu se.

Esmir se tom portlu javio iz Slovenije, rekavši da mu je drago da je vlasnik pronađen.

“Samo ono što zaradim me zanima i ni u jednom trenutku nisam pomislio da novac zadržim za sebe”, rekao je Esmir.

(Telegraf.rs)