Brat osumnjičenog za ubistvo Danke (2) danas trebalo da bude saslušan, jutros preminuo u policiji

Region

Brat se sumnjičio da je Dejanu pomogao da prebaci telo devojčice na drugu lokaciju

D. D. (40), brat Dejana D, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), preminuo je rano jutros u PU Bor, nakon što mu je pozililo.

“D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt”, saopšteno je iz policije i navedeno da će obdukcija biti obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Podsetimo, D. D. je u petak određeno zadržavanje do 48 sati, a zbog sumnje da je bratu Dejanu, zajedno sa ocem R. D. (73) pomogao da telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja prebaci na za sada nepoznatu lokaciju.

D. D. i njegov otac trebalo je danas da budu saslušani u Tužilaštvu, a pre isticanja mere zadržavanja.

Podsetimo, nešto posle 12 časova pred kuću osumnjičenog Dejana D. u Zlotu, u kojoj je ostala samo njegova majka, stigla je ekipa Hitne pomoći i inspektori. Iako je prva informacija bila da je Hitna stigla jer je ženi pozlilo, veruje se da su lekarske ekipe dežurale u trenutku kada su joj saopštavali da joj je mlađi sin preminuo tokom jutra.

U međuvremenu je Hitna napustila kuću osumnjičenog, a nije poznato u kakvom je stanju majka.

Podsetimo, Dejanu je ranije određen pritvor do 30 dana, dok je njegovom ocu određeno zadržavanje do 48 sati.

(Telegraf.rs)