Saša otkrio do detalja kako je prvi put video Marijinu bebu, pa iznenadio: “Suzana i ja priželjkujemo unuče”

Showbizz

Kako je naveo na početku, svaka godina mu je slična želja, a to je da samo bude zdrav

Kreativni direktor Granda produkcije, Saša Popović i ovu će godinu sigurno pamtiti kao jednu od veoma uspešnih, a kako je u jednom intervju naveo jedna od najvećih želja mu je da dobije unuče.

Kako je naveo na početku, svaka godina mu je slična želja, a to je da samo bude zdrav, a godinu će pamtiti po mnogim lepim stvarima, ali i po Aleksandri Prijović.

– Meni je svaka godina slična. To znači samo da sam zdrav. Zdravlje mi je najbitnije tako da svaku godinu pamtim po tome da li sam imao neki zdravstveni problem ili nisam. Ove godine, hvala Bogu, kao i ranije sve je u redu. Inače, ovu godinu pamtiću po još nekim stvarima. ‘Zvezde Granda’ koje radimo stvarno idu fantastično i evo, posle 20 godina, i dalje smo najgledaniji šou program. Pamtiću je i po ovim mega koncertima koje je napravila Aleksandra Prijović, koja je izašla iz ‘Zvezda Granda’, što u Beogradu, što u Zagrebu, Sarajevu, Nišu… Bilo je puno dešavanja, ali kaad sve sumiram, porodica mi je dobro i zdrava,deca su super. Posao nam ide dobro i zdravlje je dobro, i to je ono što je najbitnije.

Vesta da je Marija Šerifović nedavno postala majka, šokirala je i njega. A, kako se razuverio i kako ga je Marija stvarno uverila da je postala majka, ispričao je Popović, čini se prvi put do detalja.

– Vidi da ti kažem, ako bude potrebno čuvaćemo je, nije nikakav problem. Stvarno sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavestila me je naša PR-ka Vesna Milanović, ja sam baš tada bio u Opatiji i mislio sam da je neka lažna vest, da je nemoguće. Okrenuo sam Mariju na video poziv i kad se javila držala je dete u naručju. Prvo sam mislio da je od nekog uzela dete, da je to neka fabrikovana priča. Međutim, ispričala mi je kako je sve iznela. Bio sam iznenađen i radostan, jer znam koliko je želela da ima svoje dete. Prvo sam je pitao na koji način, otkud njoj to dete… Ispričala mi je ono što je rekla i javno, da je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, da nije uspela i da je uradila to varijantom surogat majke i da su njene jajne ćelije i da je DNK deteta njen, da ima sve njene parametre. Video sam Vericu Šerifović pored Marije kad mi se javila. Ona je u Los Anđelesu tada bila i to je bilo oko 11 sati uveče kod nas, a kod nje je bilo 10 pre podne. I vidim da Verica peva malom „Oči,oči“ od Suzane (smeh). Rekao sam: „Čekaj, rekla si da hoćeš muško dete“, kaže: „Muško je“, ja onda :“Da ima plave oči“,kaže: „Ima plave oči“, rek’oh dobro, a da li će imati plavu kosu, to ćemo videti kad poraste.“

Popović je, takođe, istakao da je u penziji i da uopšte ne zanima šta ko kaže o njemu.

– Pa kako ne, da li je unuka ili unuk, priželjkujem unuče. Da li je muško ili žensko nema veze. I Suzana i ja priželjkujemo, ali evo, čekamo! Čekamo da vidimo šta će da se desi. Mi čekamo ali nema ništa još… Biće – rekao je Popović.

Saša se nedavno našao na meti Internet prevare, a sada je otkrio zbog čega nema profil ni na jednoj društvenoj mreži.

– To mi je ćerka pokazala, rekla mi je da me neko stavio na Instagram kao da je to moj pravi profil. To nije istina. Ja to nemam. Nikada nisam imao profile na društvenim mrežama, niti želim da ih imam, niti ih imam. Nemam ni Titok, nemam ni Instagram, ni Fejsbuk, nemam ni Tviter. Nemam ništa i srećan sam što nemam – rekao je Popović i dodao:

– Šta će mi? Četrnaest godina sam na televiziji, vide me svi. Šta imam kažem, često imam i neke intervjue. A da sad imam neki svoj profil pa da čitam po društvenim mrežama šta kaže ovaj, šta kaže onaj, da se nerviram, pa neću! Ovako mi je lepo. U aprilu punim 70 godina, penzioner sam, uživam i uopšte me ne zanima ko šta kaže i ko šta piše, tako da mi te društvene mreže zaista ne trebaju – rekao je on za “Grand”.

(Telegraf.rs)