Na ovo se čekalo! Viki Miljković otkrila lepe vesti, a tiču se Nermina Handžića: „To je nešto specifično“

Showbizz

Letnju pauzu od snimanja „Zvezda Granda“ Viki Miljković i njen miljenik, pobednik „Zvezda Granda“ Nermin Handžić iskoristili su na najbolji mogući način, a sve na čemu su, gotovo u tajnosti vredno radili uskoro će prezentovati publici.

Pored zakazanih svirki i letnje turneje, Viki i Nermin bili su vredni i na veliko iznenađenje mnogih ušli u studio kako bi svoje verne fanove od jeseni obradovali brojnim novitetima.

–Pripremali smo, radili smo dosta toga novog da za jesen budemo spremni. Sad je krenula turneja, radi se skoro svaki dan i tako sve do druge polovine avgusta. Onda ćemo opet malo da odmorimo, da u studiju završimo šta imamo i onda 4. septembra idemo svi zajedno u Tursku na odmor– gotovo u dahu priča Viki za Grand i otkriva da je njen suprug Dragan Tašković Taške „glavni krivac“ za sve muzičke projekte kojim će Nermin i ona uskoro da obraduju sve poštovaoce njihove muzike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

–Dosta toga se spremalo početkom jula, Taške je sve to lepo pripremio i osmislio. Sredinom jula nam je krenula letnja turneja koja se uskoro završava, a onda sledi i zasluženi odmor. Do duše, Nermin će u drugoj polovini avgusta da snimi spot, a ja uveliko radim na dovršavanju mojih novih pesama– kaže Viki i dodaje da na odmor ide sa suprugom i sinom, a da će im društvo praviti i Nermin.

Ono što sa ponosnom prvo najavljuje svakako je novi muzički projekat pobednika „Zvezda Granda“.

–Mi ćemo biti na moru dok to bude izašlo, ali ono što mogu da vam otkrijem jeste da će izaći 6. septembra i biće nešto vrlo neobično i specifično, već se radi na tome. Kao što rekoh, Nermin će krajem avgusta snimati video i nakon toga se svi vraćamo spremni za novu sezonu „Zvezda Granda“– završava Viki.

grand.nova.rs