Amidžić brutalno o Selmi nakon izjave da je “žrtveno jagnje”: “Daje joj se važnost koja ne postoji!”

Region

Isključio sam se iz te priče”, rekao je on

Pavačica Selma Bajrami istakla je da sumnja da su oni koji su bili u emisiji Amidži šou ili onaj ko ju je vodio, aludirajući na Ognjena Amidžića, zapravo oni koji su tražili razlog da je “ocrne u medijima”, pa da su iskoristili momenat gde ona na jednom nastupu u Sarajevu pokazuje dvoglavog orla.

Konkretno, aludirala je i na Amidžića, pošto se prilikom gostovanja u njegovoj emisiji sukobila sa njim zbog pitanja.

– Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje – rekla je Selma.

Povodom ovoga oglasio se i voditelj emisije Ognjen Amidžić.

– Moj odgovor je da ne bih davao na važnosti nečemu što samo po sebi nije važno. Što se mene tiče, njoj se daje važnost koja ne postoji, realno – rekao je Ognjen, a na pitanje kako komentariše njihov konflikt zbog kojeg ga je Bajramijeva osumnjičila da je on “ocrnjuje u medijima” rekao je:

– Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno.

Podsetimo, Selmi se nije dopalo to što je Ognjen pitao Eru Ojdanića sa koliko žena je spavao.

– Jako važna informacija s koliko njih je spavao – rekla je.

Voditelj je reagovao i pitao Selmu u čemu je problem i “da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa s koliko je žena spavao informacija”, Selma je nastavila:

– Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija – nastavila je.

– Selma, ovo su moja pitanja, ja se tebi nisam mešao u tekst pesme, je l’ tako? Kada ti nešto ne odgovara imaš pravo da kažeš, ali i imaš pravo da ne učestvuješ – dodao je Ognjen.

(Telegraf.rs/Informer)