Morate vidjeti kako je Khloe Kardashian organizirala smočnicu

Zanimljivosti

Od “onih keksića” pa do smočnice na kojoj bi pozavidjele luksuzne trgovine – u domu Khloe Kardashian nema mjesta za pogreške.

Svi koji su gledali reality show “Keeping Up With The Kardashians” dobro znaju da se sve sestre iz klana Kardashian/Jenner, a pogotovo Khloe Kardashian, vole hvaliti kako su jako organizirane.

Organizacija keksića na “Khloe Kardashian način” godinama je bila hit
Nakon što su u nekoliko epizoda gledatelji imali priliku vidjeti kako Khloe keksiće koje svi često imamo u kući (Oreo i slični) pažljivo slaže u velike staklene posude te kasnije optužuje sestre da su joj “ukrale foru” koja oduševljava njezine goste, taj je način organizacije keksa postao hit u mnogim domovima.

Žene koje obožavaju lifestyle segment i “sitnice koje dom čine ljepšim” počele su pretraživati trgovine u potrazi za sličnim staklenim posudama te se svojom organizacijom u stilu Khloe Kardashian hvaliti na društvenim mrežama.

Da kod sestara Kardashian baš sve mora biti na mjestu uvjerili smo se više puta. Fanovi često komentiraju kako nije tako teško imati organizira dom kad imaš puno vremena, kućne pomoćnice i kućni budžet bez granica.

Mama Khloe Kardashian najviše uživa u organizaciji smočnice
Khloe Kardashian svojim se najnovijim kućnim projektom pohvalila na TikToku, a ovaj put je riječ o nevjerojatno dobro organiziranoj smočnici u novom domu. Kako je Khloe sad majka dvoje djece, malene True i 9-mjesečnog dječaka Tatuma, u njezinoj smočnici nalaze se brojne kašice, keksi, grickalice, žitarice i sokovi koje njezina kćerkica voli. Zahvaljujući super organiziranoj mami, “špajza” u kući njezinih mališana izgleda poput velikog dućana u kojem se nalazi sve što bi jedno dijete, odrasla osoba pa čak i chef mogao poželjeti.

hellomagazin.hr