Vintage materijali i demokratizacija mode: Angelina Jolie pokrenula zanimljiv modni brend

Zanimljivosti

Atelier Jolie omogućit će kupcima pristup modnim kolektivima i brojnim umjetnicima.

Angelina Jolie ima novi projekt! Atelier Jolie naziv je novog modnog brenda glumice Angeline Jolie koja je odlučila uploviti u modne vode.

Slavna glumica već je otvorila i Instagram profil brenda Atelier Jolie, na kojem je objavila tri vizuala koja daju naslutiti da će njezina modna priča pratiti estetiku koju i sama njeguje godinama. Neutralne boje i pročišćeni krojevi naziru se na umjetničkim modnim fotografijama uz koje Angelina Jolie otkriva više detalja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Atelier Jolie (@atelierjolieofficial)

Modni brend Angeline Jolie svjetlo dana ugledat će na jesen 2023. godine
Angelina Jolie na Instagramu je najavila kako će se Atelier Jolie početi s radom na jesen 2023., a cilj projekta je – demokratizacija mode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Atelier Jolie (@atelierjolieofficial)

Angelina Jolie i novi pristup modi mogli bi donijeti zanimljive rezultate
“Atelier Jolie želi kupcima omogućiti pristup kreacijama modnih kolektiva i talentiranih umjetnika”, stoji na profilu.

Atelier Jolie imat će internetsku stranicu putem koje će kupci moći potražiti dizajnere koje će od recikliranih i vintage materijala izraditi haljine baš po njihovom ukusu.

“Želim stvoriti mjesto za suradnju kreativnih ljudi s vještom i raznolikom obitelji stručnih krojača, kreatora uzoraka i obrtnika iz cijelog svijeta. Mjesto za zabavu i slobodno kreiranje vlastitog dizajna.”, izjavila je osnivačica Angelina Jolie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Atelier Jolie (@atelierjolieofficial)

Angelina Jolie podržava modno recikliranje
Putem projekta Atelier Jolie, korisnici će moći unijeti nov život u svoje omiljene odjevne komade te ih preraditi ili doraditi uz pomoć vintage materijala i stručne ruke umjetnika koje će glumica predstavljati.

hellomagazin.hr