Ana Bekuta Na Udaru Kritika Zbog Patika Koje Nosi, A Tek Da Vidite Kako Ih Je Uklopila! (Foto)

Showbizz

Ana Bekuta na udaru kritika zbog patika koje nosi, a tek da vidite kako ih je uklopila! (Foto)

Kada je stil Ane Bekute u pitanju modni stručnjaci donedavno su se mogli složiti da pjevačica pri odijevanju bira prave komade i rijetko kada griješi. Gotovo uvijek, još od samih estradnih početaka, na Ani su se mogle vidjeti brendirane modne kombinacije, pravilno usklađenje, koje pored toga što su bile skupocjene, na najbolji mogući način su u prvi plan isticale kvalitete umjetnice.

Nije se mnogo Ana u tom smislu promijenila, ipak činjenica je da je ona dosta svoj stil korigovala. Iz uskih haljina i predivnih kompleta, nakon smrti emotivnog partnera, političara Milutina Mrkonjića, uskočila je u široke tunike i haljine, a potpetice zamijenila ravnom obućom.

Stil Ane Bekute već godinu, dvije dana podrazumijevaju i patike. Nekada su to obične, ravne poput starki, nekada savitljive i udobne za trčanje, a nekada šarene, sa velikim đonom i vrlo nezgodne za uklapanje. Upravo takav jedan par obula je Ana za snimanje emisije “Zvezde Granda” zbog čega je dospjela u prvi plan, fotoreportera. Nije problem u patikama, već u činjenici da ih je Bekuta obula uz elegantniju kombinaciju.

Brojne različite komentare pjevačica je izazvala. Neki su njenu smjelost pohvalili, ipak čini se da je bilo više onih koji nisu vidjeli sklad u njenoj odjevnoj kombinaciji.

Story.rs