VIDEO Letovci napokon sletjeli u Zagreb, provozali se na zlatnom traktoru: ‘Ovo je teško opisati’

Region

U liverpoolskoj areni nastupali su 25., a odnijeli su 123 bodova. Samo su njih 11 dobili od žirija, a ostatak im je dodijelila publika

Let 3 se nakon visokog 13. mjesta u finalu Eurosonga vratio u Hrvatsku. Ekipa 24sata dočekala ih je u Zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu.

Odmah nakon što su sletjeli sjeli su na svoj zlatni traktor i provozali se aerodromom. Oduševili su sve prisutne u svojim crnim, elegantnim odijelima.

– Imponira nam koliko smo dobili glasova publike. Hvala svima koji su glasali. To je teško opisati riječima – rekao je Prlja, a Mrle dodao kako svi imaju svoje kriterije, po kojem određuju kako oni plešu, kako se gibaju.

U liverpoolskoj areni nastupali su 25., a odnijeli su 123 bodova. Samo su njih 11 dobili od žirija, a ostatak im je dodijelila publika. Našu ‘Mamu ŠČ!’ i Letovce sada svatko zna, a tijekom Eurosonga mamili su pozornost čitavog svijeta.

Tijekom njihovog nastupa publika je glasno vikala ŠČ!, a nekoliko puta su ih nagradili gromoglasnim aplauzom.

Damir Martinović Mrle (61) i Zoran Prodanović Prlja (58) rekli su kako ih pri dolasku u svoju domovinu odmah čeka nekoliko nastupa.

24sata