Razvode se Džinovići? Haris maltretira ćerku i suprugu, Melina očajna: U veoma smo teškom periodu…

Zanimljivosti

Ćerka Harisa Džinovića pravi haos po porodici

Haris Džinović ne odustaje od šešira i kačketa, ali ga neke kolege iza leđa sad ogovaraju da ne treba da farba brkove, jer niko nije toliko naivan da ne primećuje kako su mu brkovi zift crni, a kosa proseda i svetlija. Ali, sačuvaj bože da mu to neko kaže u lice, ne bi se dobro proveo pošto svi znaju koliko je on strog i ne dopušta da mu se iko meša ni u posao ni u navike.

Međutim, zato se on i te kako meša u izgled svoje prelepe supruge Meline, pa verovali ili ne ženi godinama ne dozvoljava da promeni frizuru, boju kose ili dužinu. Ma ne sme ni da je pipne. Kaže, takvu ju je upoznao i to tako ostaje. Zahteva i da joj kosa uvek bude čista i negovana i za Melinu je to zakon. Oko odeće ne zanoveta, ali kosa mora da bude besprekorna jer je to naređenje muža, piše magazin SVET.

– On je bio jako strog i prema ćerki Đini dok je odrastala, Melina se žalila da joj kao devojčici nije dozvoljavao da kupi šminku i brushaltere jer je želeo da mu ćerka što duže ostane dete – kaže izvor sa estrade i dodaje da se sad jako nervira zbog ćerkinih slika na Instagramu i da to ne želi ni da gleda, ni da komentariše. Ipak, Melina je javno priznala se ni njoj to ne dopada.

– Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu.

Inače ćerka Harisa Džinovića je jako popularna na Instagramu i ne libi se da pokaže koliko je zgodna i izazovna, što bi joj otac da može, najradije zabranio.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ata images