Strasni zagrljaj i zaljubljeni pogledi: Bosiljčić uslikan kako ljubi ovu poznatu damu, izdao je Jelenu FOTO

Zanimljivosti

Bosiljčić u zagrljaju zgodne plavuše, šta će reći Jelena?

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić žive bajku već skoro deceniju i po, pa mnogi kažu da su oni najskladniji par na domaćoj javnoj sceni. Međutim, popularni glumac nije jedini predstavnik loze Bosiljčića koji mami ženske uzdahe.

Naime, malo ko zna da je Milan Bosiljčić, glumac kojeg su svi zavoleli kroz ulogu Marinka u seriji „Igra sudbine“ Ivanov brat od rođenog strica. Braća su krenula istim profesionalnim vodama i obojica se raduju uspesima jednog i drugog te je tako Jelenin suprug čestitao bratu na poslednjem projektu.

Milan je snimao spot za jednu numeru koja će tek ugledati svetlost dana, a društvo mu je pravila voditeljka kultne emisije „150 minuta“, Kristina Iglendža. Ona i Ivanov brat u pomenutom projektu su ljubavni par, a mnogi pozitivni komentari došli su na račun atraktivne voditeljke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 150 minuta (@150minuta)

Momente sa snimanja spota kriju kao zmija noge, a jedini kadar koji smo imali prilike da ugledamo jeste trenutak kada je Bosiljčić u zagrljaju zgodne plavuše. Njenu lepotu niko ne može osporiti, a mnogobrojni obožavatelji i pratioci na društvenim mrežama komentarisali su ispod objava kako voditeljka nikada lepše nije izgledala.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images