Ni beba ih neće pomiriti: Olivera Gudelj pokazala koliko mrzi trudnu Anastasiju, Nemanja je nemoćan FOTO

Zanimljivosti

Anastasija Ražnatović i Olivera Gudelj nisu zakopale ratne sekire

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, intrigiraju javnost od prvog dana emotivne veze. Kako već neko vreme mlada pevačica provodi kod izabranika u Seviliji počele su razne spekulacije, pa između ostalih i one da su se tajno venčali, a istina je potpuno drugačija.

Naime, juče je otkriveno da je Cecina ćerka u četvrtom mesecu trudnoće i da će ona i srpski reprezentativac u fudbalu dobiti ćerku početkom oktobra. Folk diva ne krije sreću što će po treći put postati baka, dok se najbliži članovi Nemanjine porodice još nisu oglasili tim povodom.

Iako je u početku sve delovalo idealno, te su članovi porodice Gudelj bili gosti u vili na Dedinju prošlog maja kada je Tasa proslavljala 24. rođendan, stvari su se ubrzo nakon toga zakomplikovale. Naime, Nemanjine majka i sestra otpratile su njegovu devojku i buduću taštu sa Instagrama, te se sumnja da su odnosi između njih drastično narušeni.

I ako o razlozima svađe nikada niko od aktera ove priče nije javno progovorio, očekivalo se da će, kada čuje da će njen sin postati otac, a ona dobiti prvo unuče, Olivera Gudelj ponovo početi da prati Anastasiju na Instagramu, ali to se nije dogodilo.

Imajući u vidu da je Nebojša, koji je glava porodice Gudelj, u odličnim odnosima sa budućom snajom, ostaje nada da će u danima koji dolaze uspeti da smiri strasti i pomiri strane u sukobu, kako bi prinovu dočekali zajedno i s radošću. Do tada Anastasija Ražnatović i Olivera Gudelj trudiće se da jedna drugu zaobilaze u što širem luku.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram