Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić postali su roditelji: ‘Srce moje!’

Showbizz

Eni i Vjeko upoznali su se u glazbenom showu ‘The Voice’ 2016. godine. Zaručili su se 2021. na Rabu, a vjenčali u svibnju prošle godine na otoku Krku

Glazbeni par Eni Jurišić (32) i Vjekoslav Ključarić dobili su kćer. Sretnu vijest potvrdio je glumac Lovro Juraga, koji se s Vjekom natječe u showu ‘Zvijezde pjevaju’.

– Vjeko, srce moje! Moj mentor je postao tatek, voli te tvoj učenik braco – napisao je Juraga na Instagram Storyju uz fotografiju s Vjekom.

Eni i Vjeko upoznali su se u glazbenom showu ‘The Voice’ 2016. godine. Zaručili su se 2021. na Rabu, a vjenčali u svibnju prošle godine na otoku Krku.

– Vjeka imati u svom životu kao prijatelja ili kao partnera je privilegija. On je najdraža i najneiskvarenija osoba koju sam srela u svom životu. Točno, upoznali smo se na ‘The Voice’ i bili zajedno u svim sezonama ‘A strane’. Neopisivo je lijepo imati oslonac kada ti treba malo odmora i utjehe, a partner te može u potpunosti razumjeti – izjavila je Eni jednom prilikom za Story.

Da će na proljeće postati roditelji djevojčice otkrili su u siječnju ove godine, kada je Eni bila u petom mjesecu trudnoće.

Pjevačica je tada priznala da je vijest o trudnoći u njima izazvala ringišpil emocija. Istovremeno su bili sretni i zbunjeni.

24sata