Dobila ime po parfemu, album nazvala po erotskom trileru, sa zaručnikom se čuvala do braka

Showbizz

Pjevačica Ciara bila je zaručena s reperom Futureom koji ju je prevario, a godinu iza pronašla je ljubav svog života, beka američkog nogometa Russella Wilsona s kojim je živjela predbračnu čistoću

Ciara (37) na ‘Vanity Fair’ zabavi nakon dodjele Oscara u ponedjeljak pojavila se u prozirnoj haljini s dugim rukavicama, a ispod je nosila samo tange. Od tada javnost ne prestaje brujiti o njoj.

Rođena u Austinu u Teksasu, Ciara je jedino dijete roditelja vojnika i odrasla je putujući svijetom. Nakon što se preselila u Atlantu, započela je svoju glazbenu karijeru 2004. prvim hit singlom ‘Goodies’. Inače, zanimljiva je i priča o tome kako je dobila ime. Otac je njezinojj majci kupio parfem, a ona se zaljubila u miris i ime.

Mama je pokušavala smisliti moje ime kad joj je tata kupio Revlonov miris ‘Ciara’ – izjavila je jednom prilikom za People.

Pjevačica je 2010. izbacila album ‘Basic Instinct’, nazvan po erotskom trileru iz 1992. koji je i prije svog izlaska izazvao kontroverze zbog eksplicitnog sadržaja i nasilja.

Što se ljubavnog života tiče, Ciara se 2013. zaručila za repera Futurea (39) s kojim ima sina Future Zahira (8). Njihove zaruke raskinula je godinu dana iza zbog njegove nevjere.

Zatim je 2015. počela hodati s bekom NFL -a, Russellom Wilsonom (34), a s njim se zaručila iduće godine. Vjenčali su se početkom srpnja 2016. u dvoru Peckforton u Engleskoj, a par je živio predbračnu čistoću, odnosno suzdržavali su se od seksa prije braka.

Zajedno imaju kćer Siennu Princess (5) i sina Wina Harrisona (2) i u sretnom su braku već sedam godina.

24sata.hr