Đedović se opario od Zadruge: Posjeduje luks stan od 250.000 eura, a samo mu jedna slika papreno vrijedi!

Showbizz

Bivši zadrugar je otkrio da je podjednako velika svota novca otišla je na kupovinu, ali i na renoviranje stana, koji bi uskoro trebalo u potpunosti da se završi.

– Nezahvalno je govoriti u današnje vrijeme o ciframa, ali nije mi problem da kažem. Niti sam se pros..tuisao, niti sam opljačkao banku, niti sam nekoga ubio za novac. Lijepo sam otišao u rijaliti i zaradio novac.

Mnoge teške situacije u “Zadruzi” sam iznio na svojim leđima, jer sam morao više aktera da pratim. Sjetimo se samo Dalile, Dejana, Filipa Cara… Od kupovine i renoviranja sve me je koštalo sigurno preko 200.000 eura, a trebaće mi još sigurno da uložim 50.000 eura, jer nije do kraja završeno. Fali mi pregradno staklo u kupatilu, šankerske stolice, garderober… Ali otom, potom, sve će to doći na svoje mjesto – ističe Đedović i otkriva da je dobio sliku od jednog poznatog slikara iz Hrvatske.

– Sliku sam dobio od umjetnika iz Hrvatske, koji je radio mnogobrojnim zvijezdama. Ja sam tu sliku dobio na poklon. Njegove slike su poprilično skupe. Još uvijek je držim bez rama, jer tražim osobu koja će to pažljivo da urami. Slika je inspirisana čovjekom po imenu Basket, koji se borio za socijalnu pravdu, a ja sam završio socijalni rad i socijalnu politiku, i ujedno i magistrirao. Koliko je to sve bila slučajnost, iako me taj slikar ne poznaje. U zavisnosti od formata i tehnike, slike se kreću od 15.000 eura, pa nadalje, čak i do 50.000 eura – poručio je Marko.

Blic