Gudelj pokazao rezultate nakon operacije u Turskoj: Oduševljen podelio fotografije, javno se zahvalio doktoru

Showbizz

Anastasijin suprug je tada pokazao i kako izgleda ceo proces pripreme pred transplantaciju kose

Fudbaler Nemanja Gudelj, suprug pevačice Anastasija Ražnatović pre nekoliko meseci podvrgao se transplantaciji kose u Turskoj, a sada pokazao rezultat.

Gudelj je tada pokazao i kako izgleda ceo proces pripreme pred transplantaciju kose, a doktori sa klinike su srdačno dočekali fudbalera Sevilje.

Sada je, Nemanja, na svom Instagram profilu pokazao fotografije pre i posle i svima pokazao kako sada izgleda i koliko mu je porasla kosa za šest meseci.

– Sa oduševljenjem sa vama delim rezultate moje transformacije kose! Pogledajte sada! Pre 9 meseci poverio sam doktoru moju transplantaciju kose i rezultati su neverovatni. Njihova stručnost i profesionalizam su me mnogo usrećili. Velika pohvala njihovom fantastičnom timu na brizi i posvećenosti. Zauvek zahvalan na ovoj transformaciji – napisao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Podsetimo, Nemanja je krajem juna prošle godine išao u Tursku, gde je na jednoj privatnoj klinici radio presađivanje kose.

Gudelj je tada putem Instagrama pokazao čitav proces pripreme, a lekaru je poklonio i svoj dres.

Na pomenutoj fotografiji, dok fudbaler grli i ljubi pevačicu, svi su primetili da mu je kosa nakon tretmana kojem se podvrgao prilično porasla i da ne liči na sebe, obzirom da je do skoro imao specifičnu frizuru.

(Telegraf.rs)