Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se na imanju vrijednom više od 8 miliona dolara

Showbizz

Ben Affleck i Jennifer Lopez vjenčali su se ovog vikenda upriličivši prekrasnu ceremoniju na njegovom imanju u Georgiji, a sudeći po prvim fotografijama – sve je izgledalo kao prizor iz bajke.

Trodnevna svečanost na imanju vrijednom 8,9 miliona dolara, obuhvatila je porodicu, prijatelje i brojne slavne ličnosti koji su se okupili kako bi proslavili najsretniji dan mladenaca.

Slavni par poznat kao Bennifer, proteklog su mjeseca jedno drugom u tajnosti izgovorili “da”, a sada su to odlučili obilježiti u svom stilu. Za oko je naročito zapalo nesvakidašnje izdanje Lopez koja je pronosala Ralph Lauren vjenčanicu zajedno s dugim velom.

foto: twitter

S druge strane, Affleck je odjenuo elegantni bijeli sako, koji je upario sa crnim hlačama i leptir mašnom u istoj boji.

Fotografije snimljene odozgo pokazale su neke od trenutaka koji su obilježili slavlje, ali i posjeda na kojem se održala ceremonija.

Iako je Affleck ovo imanje nedavno stavio na prodaju, naposlijetku ga je odlučio zadržati i iskoristiti za dan svog vjenčanja. Ljetnikovac je, inače, sagrađen 2000. dok se glumac u ovaj posjed navodno “zaljubio” snimanja filma “Forces of nautre” godinu dana prije.

Sve je bilo produkt višemjesečnih priprema. Ceremonijom je vladala bijela boja, te su u skladu s tim bili odjeveni i gosti. Prostor su, također, krasili ekstravagantni ukrasi i cvjetni aranžmani u istoj boji.

Vjenčanje su uljepšala i djeca novopečenog bračnog para. Blizanci Max i Emme Anthony (14), iz Lopezinog braka s Marcom Anthonyjem, pridružili su se 16-godišnjoj Violet, 13-godišnjoj Seraphini i 10-godišnjem Samuelu, koje glumac ima iz braka sa Jennifer Garner.

Neki od gostiju sa vjenčanja su i slavni reditelj Kevin Smith sa svojom suprugom, Jason Mewes, Matt Damon, Jay Shetty, dok je tu nedostajala upravo Jennifer Garner, kao i glumčev brat Casey.

Par se, podsjetimo, prvobitno zabavljao od 2002. do 2004. godine što su krunisali zarukama koje su naposlijetku raskinuli. Svoju romansu obnovili su lani, a čini se da je to bio trenutak koji su oboje čekali.

novi.ba