Car progovorio o Aleksandri i Leoni! Spreman je za veliki korak: “Više nisam sam, živeće kao kraljica”

Uncategorized

Filip kaže da će svi živeti u Crikvenici

Filip Car izveo je u ponedeljak, 22. aprila, Aleksandru Nikolić i njihovu ćerkicu Leonu iz bolnice i porodilišta “Narodni front” u Beogradu, a njih troje uskoro će zajedno početi da žive u Crikvenici.

Kako tvrdi, treba da reše samo detetove papire, nakon čega se sele.

– Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica – rekao je Filip u uključenju na TikToku.

– Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih – rekao je Filip Car.

Spomenuo je i proslavu povodom rođenja naslednice.

– Svi smo lepo proveli na proslavi, do ujutru smo ostali! Gruja je pevao, doveo je klavijaturistu. Sve je bilo top, odlična atmosfera – objasnio je Car.

Podsetimo, on je na dan Aleksandrinog izlaska iz porodilišta rekao da je “među njima već duže vreme sve okej”.

– Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je, ovde je malo problem za parking – objasnio je on za Srbiju Danas.

(Telegraf.rs)