JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O NESTALOJ DANKI! Evo Koga Bi Ispitala!

Region

UVERENA SAM DA ONI SVE ZNAJU! JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O NESTALOJ DANKI! Evo koga bi ispitala!

Voditeljka je pričala bez dlake na jeziku

UVERENA SAM DA ONI SVE ZNAJU! JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O NESTALOJ DANKI! Evo koga bi ispitala!Foto: TV Pink/printscreen, Facebook
Voditeljka Pinka Jovana Jeremić duboko je potresena činjenicom da mala Danka Ilić (2), koja je nestala još uvek nije pronađena, pa tvrdi da su roditelji ti koji dobro znaju šta se sa njom desilo.

– Otac i majka znaju gde je dete, oni sve informacije imaju, nekako sam uverena. Nemamo dokaze, ali mislim da roditelji moraju ozbiljno da se preispitaju i da je ključ u njima. Mislim da oni dobro znaju šta se tu zbilo. Da ode dete od dve godine samo tek tako i da majka i otac ne znaju gde je, to je naučna fantastika. Bojim se i ne bih volela da dođemo do istine da je bio neki trafiking deteta u pitanju – rekla je Jovana za Informer.

Podsećamo, potraga za devojčicom Dankom Ilić koja je nestala u utorak oko 13.45 danas je ušla u šesti dan, a roditelji su opet nedavno došlo u policijsku stanicu u Boru na saslušanje.

Oni ni za šta nisu osumnjičeni, već policija sa njima proverava sve informacije koje su do njih došle.

Većina meštana je dete prvi put videla kada je nestalo i kada se oglasio sistem “Pronađi me”, ali majku deteteta Ivanu Ilić znaju, barem iz viđenja. Oni kažu da je ranije dolazila u kuću u Banjskom polju, kao i da je tu dolazio i njen otac.

Prema poslednjim informacijama, prilikom ponovljenog davanja iskaza roditelja u policiji, akcenat je bio na majci jer je ona poslednja videla dete i pozvala muža i policiju.

Ona je prema nezvaničnim informacijama odgovorila na još nekoliko pitanja, ali je sve vreme bila prilično mirna, kao da se ništa ne dešava. (republika.rs)