Ognjenova Mina objavila da će roditi ćerku, a onda je stigao sin: Pogledajte objavu koja je zbunila mnoge

Showbizz

Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak”

Mina Naumović je nedavno u objavi na društvenim mrežama, kako su mnogi protumačili, navela da će roditi devojčicu, a danas je na svet stigao sin! Pogledajte šta je pisala u januaru, malo pre nego što ju je, kako mnogi veruju, dočekalo neverovatno iznenađenje u porodilištu.

– Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona – pisalo je u Mininoj objavi.

Ognjen je potvrdio da se u tajnosti venčao sa Minom i istakao da je želeo da ona nosi njegovo prezime.

– Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru – rekao je Ognjen.

Ognjenu Amidžiću je ovo treći brak, sa drugom suprugom ima sina.

Inače, Mina je sinoć primljena u bolnicu kako bi se porodila, da bi jutros stigla informacija da je rodila dečaka.

(Telegraf.rs)