Bliznakinje Slobode i Vojina su izrasle u prave lepotice: U javnosti ih retko viđamo, obe su posvećene sportu

Showbizz

Ponosna majka Sloboda povremeno putem društvenih mreža objavi njihovu fotografiju

Ćerke našeg poznatog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, izrasle su u prave lepotice.

Mila i Vera su juče napunile 14 godina, a Sloboda im je i javno čestitala, putem Instagrama, uz predivnu fotografiju sa plaže.

– Neka život bude nežan i dobar prema vama. Živele i srećne da ste zauvek – poručila im je glumica.

U javnosti retko imamo priliku da ih vidimo, a izuzetak su napravili jednom prilikom kada su ih Sloboda i Vojin doveli u Narodno pozorište, na dodelu prestižnih nagrada.

Vera i Mila su tek napunile 14 godina, a zahvaljujući društvenim mrežama i objavama glumaca, možemo videti kako odrastaju i čime se bave.

Na fotografijama smo imali priliku da vidimo da se jedna bliznakinja bavi rukometom, a da je njen najvatreniji navijač na utakmicama upravo majka.

Za razliku od nje, drugu bliznakinju više zanima moderni, latino ples.

– Danas ovako… A i ovako – napisala je Sloboda uz fotografije Vere i Mile i poručila da “Mama može sve”, pod čim je mislila da i pored svojih profesionalnih obaveza, odlično uklapa i ove roditeljske.

Koliko su Mila i Vera voljene, dokazuje i objava Slobodine sestre Dragane, koja je objavila sliku sa bliznakinjama uz opis:

– Volim vas onoliko koliko nikad nisam ni slutila da ću umeti da volim! Najviše! Čuva vas teja zauvek! – napisala je Mićalovićeva.

Inače, Sloboda i Vojin venčali su se 2008. godine, a 2010. postali su roditelji dve devojčice, ali o daljem proširenju porodice, naši glumci nisu pričali.

(Telegraf.rs)