Lako je biti vijeran kad te niko ne želi – Mnoge žene ne bi bile vijerne da imaju udvarača

Region

Među ženama se neprestano vodi žučna rasprava, a često se ta rasprava prenosi i na društvene mreže, kada je riječ o dotjerivanju, izlascima i koketiranju u zrelim godinama.

No, ono što često promakne je da mnoge žene koje osuđuju bilo kakvo flertovanje zauzetih žena zapravo same nisu bile izložene takvim iskušenjima. Svaka žena, bez obzira na status veze, želi biti primijećena. Voli dobivati komplimente, čuti da izgleda lijepo, da je dobro obučena i da ima lijepu frizuru.

Žena želi biti lijepa, kako za sebe, tako i za druge. Upravo je to bit dotjerivanja – biti lijepa za sebe i za druge, zar ne? Sasvim je normalno da će lijepa žena privlačiti pažnju muškaraca, i to se vrlo često događa. Ne samo da joj laskaju, već se otvoreno i koketiraju.

No, biti vjerna žena dok ste privlačni drugima znatno je teže. Kada takva žena ostane vjerna, možete biti sigurni da ima snažan karakter i da je pravi ulov. Nasuprot tome, postoje žene koje puno pričaju, ali nemaju pojma o temi o kojoj govore.

Primjerice, takve žene su zatvorene u četiri zida, ne izlaze nigdje, ne brinu se o svom izgledu i sve što rade je osuđivanje žena koje se dotjeruju i koje privlače muškarce. One slijede teoriju da se žena ne bi trebala atraktivno odijevati kako ne bi privukla tuđe muškarce, no to je vrlo zastarjelo mišljenje.

U stvarnosti, takve žene nikada nisu bile izložene iskušenju flerta, pa ne znaju kako je to kada muškarac koketira s vama. Također, vjerojatno bi vrlo lako prihvatile “bolju” ponudu koja im se ukaže. Uvijek je bilo takvo – oni koji najmanje znaju najviše pričaju i osuđuju. svezazenu.net