Ovo je vila od 2.000.000€ iz koje se Haris iselio: Džinović je gradio 4 godine, sad je ostavio Melini i deci

Zanimljivosti

Radovi su trajali čak četiri godine zbog pevača i njegovih prohteva

Pozanti estradi par, Haris i Melina Džinović razvode se sporazumno nakon 22 godine zajedničkog života, a pevač se već iselio iz luksuzne vile.

Haris i Melina su se sa dvoje dece pre tri godine preselili u luksuznu vilu na Senjaku koju su gradili čak četiri godine.

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili…

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje.

U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je planiran će vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. S obzirom na to da su vina Harisova strast, pitanje je da li će se plan promeniti…

U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kakvo zaslužuje pevač ovakvog glasa, je muzički studio.

– Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najverovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije – rekao je izvor svojevremeno.

Na terasi Haris je ugradio džakuzi, koji je, kako su mediji pisali, koštao čak 7.000 evra.

(Telegraf.rs)