DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR: Ovnovi nervozni zbog partnera, Devicama dan kao stvoren za ljubav

Zanimljivosti

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN
Vreme je da se posvetite više porodičnom segmentu i ličnim pitanjima. Ako imate obaveza, potrudite se da ih odradite u prepodnevnim satima, a ostatak dana ostavite za one koje volite. Partner se trudi da ima razumevanja za vaše povremene nervoze, pomozite mu u tome.

BIK
Vaši su planovi lako ostvarivi. Ako se spremate na poslovno putovanje, budite sigurni da će ono biti više nego uspešno. Ako nemate obaveza danas, vreme iskoristite da sa voljenom osobom ili dragim ljudima odete negde. Provešćete se odlično.

BLIZANCI
Imate velike planove, ali zato i više nego dobre mogućnosti da ih ostvarite. Istina je da morate uklopiti mnogo toga, ali nekako će vam i okolnosti ići na ruku, pa je više nego verovatno da ćete stići svugde gde ste planirali. Dan pogodan za sve.

RAK
Dan je izvrstan i jedino što je potrebno jeste da se pokrenete. Sve čemu se posvetite biće sigurno krunisano uspehom, a vi sami izaberite šta vam je prioritet – poslovni ili emotivni segment. Ili napravite kompromis, pa „uhvatite“ najbolje i od jednog i od drugog.

LAV
Dan za novac, dan za ljubav, dan za strast. A najbolje je ako iskoristite od svega po malo. Vesti o novčanom prilivu, moguće je da isplata neće biti baš danas, ali uskoro – da! Ako ste se upetljali u neku tajnu avanturu, sada cvetate i blistate!

DEVICA
Vi ste rešili da se danas posvetite onome što niste završili tokom prethodne sedmice. I sami ćete se iznenaditi koliko će se neke stvari lako rešavati. Divan dan za emotivne kontakte, za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva.

ona.telegraf.rs