Vojnik mjesecima nije vidio svoju suprugu: Kada ju je ugledao sa svojim novorođenim sinom, potpuno se slomio

Zanimljivosti

Vojnik na dužnosti mjesecima nije vidio svoju suprugu koja mu je u međuvremenu rodila sina. Napokon su se sreli!

Nikada nije lako odvojiti se od svojih bližnjih. Iako se zbog razdvojenosti više zaželimo ljudi koje volimo, posebno je teško mladim parovima koji su razdvojeni.

Francis Craspo žena je vojnika i ova joj je praznina posebno teško pala jer je muž Brandon bio na terenu 6 mjeseci. Francis je bila trudna kroz to vrijeme, a muž nije mogao s njom ići kod liječnika, ili joj pomagati kroz trudnoću.

Razdvojenost im je oboma teško pala, ali su se snalazili. Nakon 6 mjeseci Brandon je napokon dobio dopust. Njegova supruga Francis bila je presretna, i napravila je male znakove za dobrodošlicu.

Ali jedan se znak posebno isticao od ostalih, a na njemu je pisalo: „Bježite mi s puta, danas upoznajem svog tatu!“

Dok je tata služio vojsku, mama je rodila zdravog dječaka imena Noah. Na dan tatinog povratka Noah je taman napunio 1 mjesec.

Brandon svoga sina nije upoznao pa je susret bio posebno dirljiv. Svi su vojnici stajali i tražili svoje obitelji, a kada je Brandon ugledao svoju ženu kako drži bebu u rukama počeo joj je trčati u susret, skinuo je kapu, i pokrio rukama uplakano lice.

Kroz suze je zagrlio svoju ženu i bebu. Francis je znala da otac svoga sina mora uzeti u ruke, a kada ga je primio Brandona su opet nadvladale suze i emocije.

Otac je ljubio i njihao svoga sinčića, a uskoro se pojavio i ostatak obitelji koji je svjedočio izljevu ljubavi.

Video je brzo postao popularan, i lako je vidjeti zašto. Ova dirljiva snimka svakome će izmamiti suze.

novizivot.net