Nikolu Rokvića u Leskovcu dočekala posebna osoba! Na stolu rakija i voćka, pevač pokazao kako se opušta

Region

Pevač se okrepio uz još jedan razgovor

Pevač Nikola Rokvić je danas, 30. aprila, započeo svoj 9. dan humanog puta, dugog 1.060 km, koji će preći peške do Egine gde će se pomoliti Svetom Nektariju Eginskom.

Dnevno otprilike pređe oko 30 kilometara, te redovno obaveštava svoje pratoce na društvenim mrežama dokle je stigao, ali i šta mu se desilo tog dana.

Sinoć, 29. aprila, je otkrio da je bio u Leskovcu, te ga je dočekao otac Simeon Karuljski.

Oni su sedeli pod vedrim nebom, na kojem su bile dve čašice rakije i dve mandarine, kojima su okrepili pevača.

Oni su ovaj susret i razgovor, koji je Nikoli sigurno značio sudeći po njegovom osmehu, zabeležili jednom fotografijom koju je Rokvić podelio na svoj Instagram.

Podsetimo, Nikola je sa suprugom Bojanom osnovao fondaciju “Porodica” za pomoć roditeljima i deci, kojima je pomoć neophodna.

Prva akcija biće usmerena ka odeljenju Dečije onkologije u Beogradu za šta im je potrebno 200.000 evra.

Na putu do Egine, Nikola će proći i kroz Vranje, koje je imalo priliku da sarađuje sa Rokvićem u brojnim humanitarnim akcijama ovog pevača za pomoć Vranjancima.

Pre više od godinu dana on se pridružio velikoj akciji “Za naše tri”, održao besplatan koncert i animirao brojne sportiste da uplate velike sume novca na račun fondacije Budi human, za korisnice iz Vranja za čije lečenje je bio prikupljan novac.

Organizatori akcije, apeluju na Vranjance da “hvala” Nikoli Rokviću kažu na jedan simboličan način. Tokom njegovog dolaska na jug Srbije mogu na račun fondacije “Porodica”, uplatiti sredstva, ko je koliko u mogućnosti.

(Telegraf.rs)