AKO NEMOŽEŠ POMOĆI BAR PODELI Majka Miroslava moli dobri narod za pomoć 🙏🙏😢😢

Region

Majka Miroslava moli dobri narod da pomogne njenom sinu Petru: “Ne znam više šta da radim. Šest godina se borim, ne mogu sada da stanem”

Petar je prvo dete, iz prve kontrolisane, visokorizične trudnoće. Majka je više puta hospitalizovana zbog povišenog krvnog pritiska i povišenih vrednosti šećera. Rođen je pre termina zbog viška plodove vode, carskim rezom. Njegova dijagnoza je cerebralna paraliza.
Petar ima smetnje u razvoju, proste naloge razume i izvršava ih, govor je delimično nerazumljiv, ima blagu distrofiju mišića, slabije se kreće i leva strana tela mu je slabije razvijena.

Petru su neophodna sredstva za rad sa fizioterapeutom, logopedom i defektologom, za hidroterapije, laboratorijske analize, medikamente, suplemente i medicinski potrošni materijal, zatim za rehabilitacije u banjskim uslovima, ortopedska pomagala, redovne, dijagnostičke i specijalističke preglede, kao i za putne troškove u slučaju lečenja van mesta stanovanja.

“Potrebna je pomoc za dalju rehabilitaciju .Ja kao majka nemam vise sredstava jer sam vec prezaduzena .Ako nemozete pomoci podelite molim vas !!!Jedan odlazak na rehabilitaciju je izgubio .Nisam imala novca .I pitam se i molim vas sta ce biti dalje vec vec 6 godina borba traje .Napredovao je ali ???Sta Cu dalje ako sada stanemo.Hitno je zaista .Ima puno dece ali moram da vas molim …” poslala nam je majka Miroslava.

DIJASPORAINFO.NET