Gluha beba je zaplakala kada je prvi put čula mamine riječi: “Volim te”

Zanimljivosti

Malena Charlotte rođena je potpuno gluha.

Njezini roditelji još uvijek ne znaju razlog – ni Christy Keane ni njezin suprug nemaju obiteljsku povijest gubitka sluha i kao što je mama napisala na Instagramu, ništa vas zapravo ne može pripremiti na takve vijesti. Ali paru je to bilo u redu. Njihova kći bila je prekrasna i u njihovim očima savršena.

Jedini tužan dio vijesti je kako je Christy rekla: “nikada me nije čula da joj govorim koliko sam se molila za nju dok je bila u mom trbuhu, nikada me nije čula da joj želim dobrodošlicu na svijet, nikada me nije čula da joj pjevam uspavanku – i najteže za nositi se – nikad me nije čula da kažem ‘Volim te’.”

Ali sve se to nedavno promijenilo.

Budući da ima samo nekoliko mjeseci, Charly je još premala za kohlearne implantate, pa su joj liječnici umjesto toga ugradili slušna pomagala.

Kad je mama počela razgovarati s malom Charly, lice joj se ozarilo. Zatim je Christy morala izgovoriti te tri male riječi – volim te.

Djevojčici su suze počele navirati na oči i bilo je jasno da zna koliko je zapravo voljena.

Christy je na Facebooku napisala: “Doživjeli smo čudesan trenutak za koji sam se molila kada je Char danas dobila svoje slušne aparatiće. Nismo mislili da će išta čuti pa je ovo bilo nevjerojatnije nego što mogu opisati riječima!”

Na Instagramu je objasnila: “Zamislite naše iznenađenje i oduševljenje kada nam je pružila tako iskrenu emociju.”

novizivot.net