“Gadi nam se da to gledamo..”: Majka rijaliti učesnice otkrila da imaju dosta problema zbog ćerkinog odnosa

Region

Oglasila se Anđelina majka

Roditelji Anđele Šparavalo su ušli u Belu kuću kao gosti povodom Nove godine i rekli joj da će dobiti drugu šansu da se ispravi, a ukoliko je ne iskoristi, kako su istakli, vrata njihovog doma za nju će biti zatvorena.

Anđela nije poslušala svoje najmilije, već je nastavila romansu sa Bojanom, a sada se oglasila zadrugarkina majka, te poručila kako joj se gadi sve što joj ćerka radi u rijalitiju.

Onako sam, ne želim više da dajem izjave. Šta sam želela da kažem detetu, ja sam rekla. Ne želim da se izlažem u javnosti, baba je u bolnici, imamo dosta problema. Mi rijaliti više ne gledamo, gadi nam se da to gledamo. Ja sam bila fokusirana na nju, rekla sam šta sam imala. Ona se odlučila na taj život, ona je punoletna – rekla je kratko Aleksandra

Podsetimo, nedavno je Anđelina majka sopštila da će se odreći ćerke.

– Pozdrav svima. Najviše pozdravljam Kačavendu, Lakića i Miću. Mićo, kako kažeš, Anđela nije l*zbejka, nego je ova bolesnica, nasilnica i manipulatorka koja nam se svima gadi uvukla Anđelu u ovu priču. Obrukala si se za vek vekova. Bolje da si tati i mami pucala u grudi, nego što si ovo uradila. Đoleta nemoj da sam te čula da si više spomenula, on ne zaslužuje ovakvu sestru. Od ovog trenutka , ne prekineš li ovu boleštinu, nikad nas više nećeš videti. Odreći ćemo te se javno. Jel ti to jasno? – rekla je Aleksandra.

(Telegraf.rs)