Zabava vredna pola miliona: Ovako se slavilo uoči Nove godine u Krnjači, komšije skupile donaciju za malu Nađu

Region

“Svaki dinar prikupljen na vašaru biće doniran za lečenje Nađe Marković”

Dobre komšije pokazale su sinoć u naselju Reva šta znači dobra zabava, zajedništvo i solidarnost – organizovali su veliki humanitarni bazar, koji je ceo kraj podigao na noge i skupili više od pola miliona dinara za lečenje Nađe Marković.

“Svaki dinar prikupljen na vašaru biće doniran za lečenje Nađe Marković”, izjavio je jedan od organizatora.

Doprinos je bio zajednički, celo naselje i mnogo šire – čak 800 ljudi gostilo se i sladilo, deca su se igrala i veselila.

“Novogodišnje štandove krasile su rukotvorine koje su izradila deca i kreativni pojedinci iz naselja, suveniri, domaće kiflice i slatkiši, a u ponudi su bili i kuvano vino, kokice, čajevi i šećerna vuna. Jedan od centralnih delova programa bio je fokus na deci koja su iskazala svoju kreativnost u novogodišnjoj radionici. Vrhunac večeri je bio silazak Deda Mraza sa zgrade, koji je na zahteve dece morao biti ponovljen dva puta. Završavajući sa velikim uspehom, Novogodišnji vašar u Krnjači postavio je primer kako praznični događaji mogu služiti višem cilju, spajajući slavlje sa dubokim osećajem humanosti i zajedničkog dobra”, izveštavaju organizatori.

(Telegraf.rs)