Nakon pola godine Aneli ugledala svoju kćerkicu: “Presretna sam”

Showbizz

Danas su u “Elitu” stigli pokloni i video čestitke za takmičare od njihovih najbližih, a na red je došao i video snimak porodice Aneli Ahmić.

Na njenom klipu prikazana je Anelina kćerka Nora, a Aneli je odmah krenula da vrišti od sreće, a Anelina sestra Sita je pozdravila Janjuša, Matoru i Đedovića.

– Nora mi je rekla : Mama volim te.. Moji su vjerovatno na Jahorini, vidim da uživaju. Presretna sam, moja Nora, ne mogu da vjerujem. Drago mi je što je sestra pozdravila Janjuša, i znam na šta misli za ono što je rekla da ne radim. Mama mi je preozbiljna, ali hvala im na svemu, očekivala sam i brata, ali znam da on to ne radi. Nadala sam se tome, ali sam znala da se to neće desiti. Presretna sam, stvarno – rekla je Aneli.

– Drago mi je da su me pozdravili i hvala im na tome – rekla je Matora.

– Pozdravili su i mene, i hvala im na tome. Aneli i ja smo od prvog dana dobri, i ona mi se tada otvorila, i sada mi je drago što je progovorila o svemu. – rekao je Đedović.

– Meni je toliko pogodilo kada sam vidjela njeno dijete. Prelijepo je, shvatila sam ja neke stvari vremenom za Aneli, i mnogo mi je drago zbog nje jer je razumijem kao majku. Ona stalno misli o njoj i o tome da li taj otac viđa dijete. – rekla je Milena sa suzama u očima.

– Moja majka vodi računa o njenim unučićima, a Sita vodi računa o mojoj Nori kao o njenoj djeci – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

express/pink