Goca Tržan otkrila da li bi pustila ćerku na nastup Desingerice: “Ako hoće da je tuče patikom po glavi…”

Region

Pevačica Goca Tržan se sinoć pojavila na promociji prvog albuma svoje koleginice Angelline na kom je vredno radila mesecima unazad.

Međutim, pored brojnih gostiju koji su došli da ispoštuju mladu pevačicu, veliku pažnju je privukla Goca, jer joj je društvo pravila ćerka Lena Marinković, koju nismo u prilici često da vidimo.

Lena je izrasla u pravu lepoticu, a komentari su mahom kako liči na majku, ali i oca, Ivana Marinkovića.

– Lepa je hvala Bogu, ali ajde što je lepa, to može i da se sredi, pametna je, a to je najvažnije. Daleko od toga da je skromna, samo ne voli medije i ne voli kamere, što je dobro. Ona ide sa mnom samo kada ona voli i poštuje neku ličnost, Angellina je nešto što je njoj blisko po generaciji, što ona sluša i potpuno je logično da je ona htela da ide sa mnom – istakla je Goca.

Pevačica je otkrila i da li bi pustila ćerku na nastup Desingerice.

– Naravno da bih je pustila gde god ona hoće, samo da je neko ne zlostavlja i maltretira. Ona ako nešto želi da vidi, neka ide da gleda, ali ako hoće da je neko tuče patikom po glavi, možda bolje on nego ja, jer bih je ja jače udarila sigurno – našalila se pevačica, pa dodala da u njenom domu ne vlada novogodišnja euforija, jer ne stiže od poslovnih obaveza.

S obzirom da se njena koleginica Marija Šerifović nedavno ostvarila u ulozi majke, Goca je otkrila njeno mišljenje o surogat majčinstvu.

– Ja bih to sada u ovim godinama vrlo rado iskoristila, tako da surogat majčinstvo postoji u mnogim državama, u Americi već godinama, samo mora pravno da se zaštiti. Nekada davno, u onim vremenima, znalo je da se desi da žena ne može da rodi, pa se onda dogovori sa sestrom da joj ona rodi dete, to se dešavalo u istoriji mnogo puta, tako da to postoji, nekada se nije plaćalo, radilo se od srca, sada se plaća i to je to – rekla je Goca.

(Telegraf.rs)