Sloba Radanović izvređao pevača, a onda su počele da mu stižu jezive pretnje, sve je obelodanio

Showbizz

Sloba Radanović dobija jezive pretnje posle objave na Instagramu
Sloba Radanović na svom profilu na društvenoj mreži instagram objavio je snimak na kom se vidi pevač Sem Smit koji je u suknji i visokim potpeticama. Upravo zbog ovog snimka i komentara koji je postavio Sloba Radanović doija jezive pretnje.

Pevač je uz objavu napisao:

– Ovo žele da nam normalizuju, iako se sa Jupitera vidi koliko je ovo bolesno i poremećeno. Ovaj lik je svetska zvezda, a realno je za ludaru.

Sloba je poznat kao neko ko često voli da prokomentariše ali zbog ove objave počele su da mu pristižu poruke koje nisu nimalo prijatne sadržine i na koje nije mogao da ostane imun.

Sloba Radanović dobija jezive pretnje koje je obelodanio
Iako to nije očekivao na ovu njegovu objavu neki su reagovali i to uvredama, a pevač nije želeo da ćuti već je sve poruke objavio i odgovorio onima koju su mu poslali jezive pretnje.

– Zamisli ovaj vepar nekoga da proziva? Alo Zemljo, planeto, progutaj ga – glasila je jedna poruka.

– Alo seljačino raspala, koga ti prozivaš? Dabogda ti porodica umirala u mukama i dete, mamu ti je**m – pisalo je u poruci.

Pevač je na ovo samo kratko odgovorio.

– I dalje imaš vremena da spasiš svoju dušu, prijatelju – napisao je Sloba.

Podsetimo, Sloba je poznat kao neko ko ume da komentariše mnoge događaje, i kao neko ko nema „dlake na jeziku“ što je učinio i ovog puta.

exskluziv.rs