“Plakao sam 4 dana”: Ljuba Perućica priznao koliko je emotivno bilo kada je postao otac

Showbizz

Pevaču je ovo dugo bila želja, a kada je dobio naslednika, priznao je da je plakao danima

Ljuba Perućica nedavno je postao tata kada je njegova supruga Katarina Kolozeus rodila sina kome su dali ime Aleksej.

Pevaču je ovo dugo bila želja, a kada je dobio naslednika, priznao je da je plakao danima.

– Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući – otkrio je Ljuba koliko je emotivno doživeo dolazak sina na svet.

On je bio jedan od roditelja koji su želeli da prisustvuju porođaju i ponosan je na tu činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu.

– Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide, i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao – ispričao je Ljuba.

Pevač je uspeo da bude prisutan tokom celog porođaja, pa čak i da taj najsrećniji trenutak ovekoveči svojom kamerom.

– Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle 5 minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim – rekao je Ljuba u emisiji “Zvezde Granda Specijal.

Pevač je otkrio i da je dugo razmišljao o tome na koji način da opiše tu enormnu količinu emocija koje oseća prema nasledniku.

Razmišljao sam danima o tome zašto sam tako reagovao, uz toliko plakanja. Ali čim je došao kod kuće, ja sam se propustio njemu. Čak i kada dođem sa svirke u 5 ujutru ja ga uzmem u ruke i presvlačim Pokušao sam da pronađem tu reč koja može da opiše toliku ljubav kao kada držite svoje dete u rukama ali nisam je pronašao – rekao je Ljuba, prenosi Grand.

(Telegraf.rs)