DIDI DŽEJ ODGOVORILA KARLEUŠI NA PROZIVKE: Amerikanci ne slušaju srpsku folk muziku, ja sam prva koja je USPELA tamo!

Showbizz

DIDI DŽEJ ODGOVORILA KARLEUŠI NA PROZIVKE: Amerikanci ne slušaju srpsku folk muziku, ja sam prva koja je USPELA tamo!

Nakon što je Jelena Karleuša objavila video snimak gde pominje Didi Džej, Didi se oglasila za Kurir.

Naime, JK se oglasila na svom Instagram nalogu i objavila snimak Dijane Janković, pevačice sa kojom je nekada ratovala. Na snimku Didi Džej izgovara kako u Americi niko ne pominje Jelenu, a potom slede isečci iz američkih emisija koji demantuju Didi.

Sve to ispratile su reči o Didi Džej. JK koleginicu nije komentarisala godinama, a sada je otkrila šta misli o njoj:

– Iskreno Didi Džej je počela opasno da mi se sviđa. Bez zezanja. Interesantnija je, luđa i originalnija od svih na našoj tužnoj sceni. Dođe mi da je zapratim – napisala je JK i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Dijana je za Kurir prokomentarisala Karleušine reči:

– Drago mi je što Jelena Karleuša prati moj rad i drago mi je što sam Srbiji otvorila prozor u svet i postala prva srpska pevačica koja je uspela u Americi, amerikanci inače ne slušaju srpsku folk muziku i svi su mi rekli da nikada nisu čuli ni za jednu drugu pevačicu iz Srbije osim za mene koja imam album na engleskom jeziku i nekoliko dueta sa svetskim top zvezdama – rekla je Didi.

Podsetimo, rat ovde dve pevačice datira od pre 10 godina, kada su se često međusobno prozivale zbog mode i muzike, a često su bile i na sudu.

Kurir.rs/LJ.S./S.M.