(VIDEO)KRAJ ODNOSA – USTAO I SASUO JOJ ISTINU U LICE: Ona ne može da dođe sebi

Showbizz

KRAJ ODNOSA – USTAO I SASUO JOJ ISTINU U LICE: Ona ne može da dođe sebi

U toku je sastanak, a zadrugari biraju najlojalniju i najnelojalniju osobu. Ovonedjeljni vođa Dejan Dragojević dao je riječ Stefanu Kariću.

Mislim da ovdje zarad kadra i rijalitija, sopstvenog interesa, ljudi prodaju jedni druga. Ja se sa takvima ne družim, moji prijatlejima imaju potštovanje, lojalan sam im i veran. Ne bih povezivao ljubavne odnose, normalno mi je da budeš vjeran i lojalan. Lojalnost spajam sa prijateljstvom i nekako mi je to najvažnije i najbitnije u životu. Matora je bolesno lojalna osoba, mislim da i preteruje u nekim stvarima i prijateljstvima. Mi smo u svađi, ako nisi znala, ja nisam zaslužio da se ti dereš na mene i da tako postupiš prema meni. Ljut sam, jer si posle toga bila sa ljudima koji su ti uradili loše. Ne smatram da ti Sandra želi loše, ali opet si se sa njom grlila, a mene si na*ušila. TI i ja ćemo popričati. Prema meni si lojalna i poštena, ali nisam očekivao takvu rekaciju. Menusr mi je lojalan više nego ne znam ni ja ko, ali ću da izvodjim Krleta.
Treba da popričaš sa mnom, jer si jedini upućen u neke stvari. Situacija je bezazlne, na ono što mi se deislo napolju sa pravim prijateljima. Ja sam misila da sam prešla preko nekih stvari. Razdrala sam se jer dolazi do nerazumjevanja – dodala je ona.
Da si imala drugačiji pristup, ne bi imala takav osjećaj – nastavio je Karić.

Nisam znala da će neko da me savjetuje da se sklonim, nego da će ta osoba da pije sutra kafu i kaže d amu se sviđa. Aleks ode sa ljudima o kojima ni ja, ni ona nemamo lepo mišljenje – pbjašnjavala je Matora.
Grujo , to si ispao nelojalan, ali ti ne vidiš koliko si bezobrazan. Moraš da prihvatiš, a ne da se brecaš i budeš ironičan – istakao je Karić.

Aleks, ti si sebi dala za pravo da kažeš d amoja bivša devojka radi za novac. Stavila si me u situaciju, a ja sam ovde imala najgore svađe s njom. Sva sreća pa nisam isprčala sve. Ono što si pričala o sovjim vezama, trebala sam da se ogradim, jer znam kako funkcionišeš u vezama i priajteljstvima, a ja sam odabrlaa da tebi vjerujem. Odvojile smo se kad je bilo trljanje, a nismo imale sukob, svađu i izdaju. Jedini krivac sam ja – govorila je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

novi.ba