OSTROG UKLESAN U KAMENU Aca Sofronijević ima stan od 150 kvadrata: “VOLIM DA PROVODIM VREME U KUHINJI”

Showbizz

Aca Sofronijević do svog punoletstva je delio sobu sa bakom, a onda je trudom i radom uspeo da obezbedi sebi stan od 150 kvadrata u kom najviše boravi sa devojkom, voditeljkom Sanjom Ćulibrk. Oni, kako su mediji nedavno preneli, planiraju venčanje, ali Aca ne želi da priča o životu sa atraktivnom voditeljkom.

U svom stanu najviše volim da provodim vreme na jednoj zelenoj fotelji iznad koje je manastir Ostrog u kamenu. Tu često pustim muziku, opuštam se i odmaram. Ta moja zelena foteljica je definitivno moje mesto – na početku priča harmonikaš koji ne krije da obožava da kuva.

– Volim da kuvam i provodim vreme u kuhinji, naročito kada imam vremena da spremim sebi neku hranu. Smatram da je baš lepo da kad može čovek sam sebi da sprema hranu, ja uživam u tome. Ne znam baš mnogo toga da spremam, ali neki zdrav doručak ili kokice ozbiljno dobro pravim. Volim i paste nekad da napravim, naravno zdrave. Tako da i kuhinja je takođe mesto gde volim da provodim vreme kada sam u stanu i kada imam vremena.

Opšte je poznato da Aca ne može bez muzike i svoje harmonike te uopšte ne čudi što ima sobu koja mu služi kako bi se posvetio muzici i poslu i kada je kod kuće.

– Naravno da moram da imam radnu sobu u svom stanu jer imam mnogo posla, hvala bogu što ta soba postoji. Tu pišem note, pravim aranžmane, odgovaram na mejlove, kad imam malo vremena i vežbam. Ta soba je uvek aktivna, tu je i harmonika.