Jelena Rozga o nastupu u Areni: ‘Aleksandra i ja brzo smo se sve dogovorile, voli moje pjesme’

Showbizz

Aleksandra Prijović u ponedjeljak je u Areni Zagreb održala četvrti uzastopni koncert. Publika je tri sata bila na nogama, a trenutak večeri bio je zajednički nastup s Lepom Brenom i Jelenom Rozgom

Zagreb ne prestaje brujiti o pjevačici Aleksandri Prijović (28) zbog koje su u zagrebačku Arenu hrlili obožavatelji iz svih krajeva Europe. Svakog dana, koncert je začinila dolaskom svojih popularnih kolega balkanske estrade i hrvatskim hitovima. Posebno oduševljenje publike u ponedjeljak navečer je izazvao dolazak hrvatske pop zvijezde Jelene Rozge (46).

Čim je sišla s pozornice, Jelena nam je otkrila sve detalje prijateljstva s Prijović i planiraju li zajednički duet.

Aleksandra i ja smo prijateljice posljednjih 5, 6 godina. Ona je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo – priča nam Jelena.

Nakon toliko godina druženja, kaže, očekivala je da bude gošća na jednom od pet koncerata.

– Da, očekivala sam poziv. To je bio prirodan slijed događaja, s obzirom da smo stvarno dobre. Samo je trebalo naći slobodan dan i to je bio ponedjeljak – priznaje nam.

Pjevačice su zajedno izvele Rozgine pjesme ‘Ginem’, ‘Minus i plus’ i ‘Dani su bez broja’. A Jelena nam kaže da je odabir bio brz.

– Aleksandra i ja smo se dogovorile u doslovno tri minute. Hoćemo ovo, hoćemo ono… Toliko je pjesma mojih koje Aleksandra voli pa je bio velik izbor. Bilo je čak hoćemo Opijum ili Suze biserne. Na kraju smo se odlučili za ove tri. Nema greške, publika je super reagirala na svaku.

Rozga nam otkriva da od Aleksandrinih pjesama najviše voli ‘Devet života’ jer je moćna balada koju može slušati po cijele dane, a otkriva nam i mogućnost zajedničkog dueta.

– Zašto ne? Ženski duet dugo nisam imala. S Aleksandrom bih uvijek snimila pjesmu – priznala je.

Jelena je na pozornicu zagrebačke Arene stala nakon nepunih godinu dana od svog koncerta ‘Minut srca mog’, a emocije su joj odmah proradile.

– Čim sam se na probi popela na binu vratilo me na moj koncert. Ali ovo je puno lakše, kad si gost. Baš su svi bili šokirani kako sam bila cool, inače imam tremu. Odgovornost uvijek postoji, ali imaš tri pjesme pa je lakše. Mogu misliti kako je Aleksandri bilo, sve sam to prošla.

Arena se gotovo ‘urušila’ kad se Aleksandri i Jeleni na bini pridružila legendarna Lepa Brena (63). Zajedno su otpjevale hit ‘Hajde da se volimo’, a publika ih je odmah prozvala ‘kraljicama svojih generacija’.

– To je kompliment, svakako. Ali mislim da titule ne trebaju ni Breni, ni Aleksandri, ni meni. Mi volimo raditi naš posao i nama je najveća nagrada publika koja pjeva naše pjesme – govori nam Rozga.

24sata