MAJA SE IGRA SA VAMA KAO SA MAČIĆIMA” Taki žestoko uzvratio Ljubi, Marinkovićeva joj preotela zeta Pecu, a otac je brani

Showbizz

Fitnes instruktorka Ljuba Pantović žestoko je isprozivala Maju Marinković, koja je njenoj ćerki Aleksandri Subotić pre nekoliko meseci “preotela” muža Predraga Pecu Raspopovića, u domaćim medijima poznatijim kao Peca Vijagra.

– Mediokriteti iz epizode “furamo tri dana leti”. Meso se jede kod kuće, a kosti se glođu napolju. Neke osobe su kao prezervativ, iskoristiš ih i baciš. Obraz je isto što i dupe, svako nosi svoj sa sobom. Neki će svoj nositi sa sobom, neka se sa tim i nose – poručila je bez dlake na jeziku Ljuba, a sada je na njene prozivke odgovorio Majin otac Taki Marinković.

– Ne zanima me to više! Ne poznajem tog čoveka, tog Ljubu! Takve ljude ne poznajem, neću ih uzimati u usta, jer ih nema nigde, a bore se na svaki način da uđu u rijaliti! Ne čitam, ne gledam ih i nisu svera mog interesovanja – rekao je Taki, koji je prokomentarisao Ljubinu izjavu da je Peca “trebalo da razmisli sa kim opšti, jer su mnogo rasprostanjene polne bolesti”.

– U “Zadrugu” niko ne može da uđe ko je bolestan, tamo se ide na preglede, kontrole i svi imaju nalaz da su tamo zdravi, tako da su to potpune budalaštine. Moja Maja dobro zna šta radi. Ko gubi ima pravo da se ljuti, Maja se s njima igra kao sa mačićima!

Kurir.rs/Pink.rs